Privacy and GPDR Cookie Consent
ΟΡΑΣΗ - Σετ μαγικοί καθρέφτες

ΟΡΑΣΗ - Σετ μαγικοί καθρέφτες

17,90 
S010503
Σε Απόθεμα
+
+ Αγαπημένα + Σύγκριση

ΟΡΑΣΗ

Η όραση του μωρού δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως κατά τη γέννηση, αλλά μπορεί να διακρίνει ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Καθώς η όρασή του αναπτύσσεται, ξεκινάει να διακρίνει τα χρώματα και τα σχήματα. Στις 6-8 εβδομάδες, τα μωρά αρχίζουν να εστιάζουν σε αντικείμενα και να τα παρακολουθούν και σε 3-4 μήνες, μπορούν να αναγνωρίσουν οικεία πρόσωπα και αντικείμενα και η αντίληψή τους αρχίζει να αναπτύσσεται.

Ο καθρέφτης της Σόφι αποτελεί ένα εξαιρετικό παιχνίδι που βοηθάει την οπτική ανάπτυξη του μωρού. Τα μωρά γοητεύονται από τη δική τους αντανάκλαση και συχνά περνούν χρόνο κοιτάζοντας τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Αυτό τους βοηθά να μάθουν για το σώμα τους και να αναπτύξουν μια αίσθηση αυτογνωσίας.

Οι καθρέφτες παρέχουν οπτική διέγερση που μπορεί να βοηθήσει τα μωρά να μάθουν να εστιάζουν και να παρακολουθούν αντικείμενα. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην αντίληψη του βάθους, καθώς τα μωρά αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι η εικόνα στον καθρέφτη είναι μια αντανάκλαση του εαυτού τους.

Είναι κατασκευασμένος από 100% φυσικό καουτσούκ και διαθέτει 4 εναλλάξιμους φακούς για την ανάπτυξη της όρασης του μωρού καθώς περνούν οι μήνες:

  • Από τους πρώτους του μήνες, με την ασπρόμαυρη αντίθεση
  • Περίπου 3 ή 4 μηνών το μωρό ανακαλύπτει την αντανάκλασή του στον καθρέφτη
  • Τέλος, περίπου 1 έτους, το μωρό ανακαλύπτει τα χρώματα χάρη στους 3 διαφανείς έγχρωμους φακούς μπλε, κίτρινο και ροζ.

Κατάλληλο για ηλικίες από 0+ μηνών

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική