Προσοχή! Το web site μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας το web site μας αποδέχεστε την χρήση τους. Συμφωνώ

Επιστροφές


Όλα προϊόντα επομένως που θα βρείτε στη Babyono αποτελούν προτάσεις δοκιμασμένες και όχι απλά κάποια προϊόντα που βρήκαμε στην αγορά και είπαμε να τα συμπεριλάβουμε στις σελίδες μας. Γι' αυτό και είμαστε από τα ελάχιστα καταστήματα στην Ελλάδα που επιστρέφουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την αγορά σας.

Τα χρήματα επιστρέφονται και παρακρατούνται μόνο τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολή των προϊόντων - όχι για την επιστροφή. Παρακαλούμε η επιστροφή να γίνεται στη συσκευασία των προϊόντων και να μας στέλνετε και την απόδειξη που έχετε λάβει με την παραγγελία σας για να μπορούμε να την ακυρώσουμε.

Ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε την περιήγηση στις σελίδες μας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση στο τηλέφωνο 210 3422583, στο mail μας info@sophiegiraffe.gr, στη σελίδα μας στο facebook.

Η Sophie la girafe λειτουργεί ως eshop και όχι ως φυσικό κατάστημα πώλησης. Αν ωστόσο επιθυμείτε να παραλάβετε προσωπικά την παραγγελία σας, μπορείτε να μας καλέσετε και να περάσετε από την αποθήκη μας που βρίσκεται στο Βοτανικό, οδός Αμφιπόλεως 11, Στάση Μετρό Κεραμεικός.